DEBAKL OD NAPOLIJA NIJE JEDINA LOŠA VEST ZA JUVE: "Bjankoneri" u strahu zbog Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

14.01.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač i dalje van stroja.

DEBAKL OD NAPOLIJA NIJE JEDINA LOŠA VEST ZA JUVE: "Bjankoneri" u strahu zbog Dušana Vlahovića!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović neće igrati za torinski klub do kraja januara, prenosi "Tutosport"

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Vlahović će sigurno propusti mečeve Juventusa u Seriji A protiv Atalante i Monce. Srpski fudbaler će propustiti i meč osmine finala Kupa Italije protiv Monce, koji je na programu 19. januara.

Mladi golgeter bi mogao da bude u konkurenciji za tim tek sedmog februara na duelu 21. kola Serije A protiv Salernitane. Srpski reprezentativac je poslednji meč za "Staru damu" odigrao 25. oktobra prošle godine u porazu od Benfike u petom kolu grupe H Lige šampiona rezultatom 4:3. On je tada na terenu proveo 70 minuta.

Juventus ima problema sa povređenim igračima, pošto su van terena, pored Vlahovića i Pol Pogba, Leonardo Bonući, Huan Kvadrad i Matija de Šiljo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading