CRVENO-BELI IMAJU NOVOG ŠTOPERA: Maiga stigao u Srbiju, uskoro na pripremama sa ekipom u Antaliji (FOTO)

Autor:

Sport

13.01.2023

19:26 >> 19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor potpisan u prostorijama kluba.

CRVENO-BELI IMAJU NOVOG ŠTOPERA: Maiga stigao u Srbiju, uskoro na pripremama sa ekipom u Antaliji (FOTO)

Foto: Starsport

Radnički iz Niša potvrdio je da je trogodišnji ugovor sa ovim klubom potpisao fudbaler iz Obale Slonovače Ismael Alves Gaetan Maiga.

Ovaj momak rođen je 2003. godine, igra na poziciji štopera, u prethodnom periodu je trenirao sa ekipom Nenada Lalatovića na Čairu, a sportski sektor aminovao je njegovo angažovanje.

U snažnom defanzivcu, crveno-beli sa Nišave vide pre svega zalog za budućnost, nakon što prođe njegova adaptacija na novu sredinu. Maiga bi krajem sledeće nedelje trebalo da se priključi saigračima, koji se od juče nalaze u Antaliji.

Radnički će u Turskoj prvu kontrolnu utakmicu odigrati u subotu od 14.30 časova po našem vremenu, a protivnik će mu biti poljska Jagelonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading