SOCCERBET URUČIO KLJUČEVE DOBITNIKU U PRVOJ FAZI NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU: Andrija osvojio BMW 420D XDRIVE! (FOTO)

Autor:

Sport

13.01.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je šampion! Igrač Andrija Grujić je pobednik prve faze SOCCERBET NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU!

SOCCERBET URUČIO KLJUČEVE DOBITNIKU U PRVOJ FAZI NAJVEĆE NAGRADNE IGRE NA BALKANU: Andrija osvojio BMW 420D XDRIVE! (FOTO)

Foto: Soccerbet

Svojim nalogom Andrija17 u Kladionici SOCCERBET osvojio je fenomenalni BMW 420D XDRIVE!

Pričalo se prethodnih meseci svakodnevno o čuvenim SOCCERBET sličicama. Svaka je nosila lik jednog od 50 večitih fudbalskih magova, a u prijavi za izvlačenje glavne nagrade učestvovale su samo zlatne sličice. Talična je bila zlatna očitana sličica sa likom Dragana Stojkovića Piksija iz igračkih dana!

Izvlačenje dobitnika održano je u četvrtak 05. januara, a možemo samo da pretpostavimo kakva je euforija vladala u domu Andrije Grujića u Trsteniku. Nagrada koju je osvojio, fenomenalni BMW 420D XDRIVE, upravo je automobil kakav šampion i treba da vozi, jer SOCCERBET ume da prepozna najbolje.

SOCCERBET je u nezaboravnoj gala dodeli nagrade priredio pravu feštu i postavio nove standarde, i to ne samo sjajnim automobilom BMW 420D XDRIVE, već i načinom na koji je dodelio ključeve vozila srećnom dobitniku.

Na privatnoj čarter-jahti, u prisustvu medija, prijatelja i porodice, Andriji su ključeve automobila uručili igrači Fudbalskog kluba Partizan, sa kojim je Kompanija SOCCERBET potpisala novi trogodišnji ugovor o ekskluzivnom betting partnerstvu, što je ozvaničeno tokom istog dana.

- Nazvana je najvećom nagradnom igrom na Balkanu i zaista je nešto nesvakidašnje na ovim prostorima, samim tim što je i čuveni argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta, kao brend ambasador, najavio i promovisao istu. U kratkom vremenskom periodu je registrovano preko 200.000 prijava za nagradnu igru, u kojoj je podeljen veliki broj promo-vaučera za klađenje, a glavna nagrada ovog prvog ciklusa bio je BMW automobil. Ovo je bio samo prvi deo nagradne igre – saopštili su čelnici Kompanije SOCCERBET i dodali:

- Svi igrači Kladionice SOCCERBET biće u prilici da u drugom ciklusu najveće nagradne igre na Balkanu, kao glavnu nagradu, osvoje stan na jednoj od najboljih lokacija za život na teritoriji glavnog grada, stan u Beogradu na vodi. Ušuškan pored reke Save, Beograd na vodi je monumentalni projekat urbane revitalizacije koji postaje novo gradsko jezgro i nova međunarodna destinacija. Bez obzira na to koju vrstu klađenja preferiraju, onlajn klađenje ili uplatom tiketa u SOCCERBET poslovnicama, pa čak i ljubitelji slot-klub zabave, svi će ravnopravno učestvovati u izvlačenju za glavnu, ali i za ostale robne i novčane nagrade – zaključili su iz Kompanije SOCCERBET.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading