PARTIZAN I SOCCERBET OBNOVILI SARADNJU! Dodeljena i nagrada - BMW! U narednom krugu srećnog dobitnika očekuje stan u Beogradu na vodi! (FOTO)

Autor:

Sport

11.01.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan i beting partner crno-belih "Soccerbet", u sredu su produžili saradnju na još tri godine.

PARTIZAN I SOCCERBET OBNOVILI SARADNJU! Dodeljena i nagrada - BMW! U narednom krugu srećnog dobitnika očekuje stan u Beogradu na vodi! (FOTO)

Foto: Republika.rs

U prijateljskoj atmosferi ugovor o saradnji potpisali su generalni direktor Partizana Miloš Vazura i Nenad Gligorov ispred kompanije "Soccerbet".

- Čast nam je i zadovoljstvo što imamo saradnju beting partnera sa jednim od najvećih klubova. Očekujemo da zajedno ostvarimo dobre rezultate. Nastavićemo da ulažemo u srpski sport, da pomognemo klubovima iz kojih proizilaze reprezentativci - rekao je Gligorov.

- Partizan i Soccer sarađuju 10 godina, oni su deo našeg kluba, podržavaju nas, ovo je produženje ugovora ali smo duplirali sumu kojom nas sponzorišu i hvala im što su ostali verni Partizanu i biće jos vidljiviji na dresu - rekao je Vazura.

Prilkom potpisivanja ugovora dodeljena je i nagrada (automobil BMW) u prvom krugu takmičenja, dok će glavna nagrada, u nastavku igre, biti stan u Beogradu na vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading