STRANAC MANJE: Ljubimac Grobara PREBAČEN u drugi tim!

Autor:

Sport

09.01.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadao.

STRANAC MANJE: Ljubimac Grobara PREBAČEN u drugi tim!

Foto: Starsport

Bibars Natho i Marko Milovanović

Marko Milovanović je proteklog leta iz Partizana prešao u redove Almerije u transferu vrednom 3.500.000 evra.

Ipak, u Primeri nije dobio veliku priliku, pa je zabeležio samo dva nastupa u kojima je sakupio svega 15 minuta na terenu.

Međutim, snažni fudbaler je tokom jeseni upisao samo dva nastupa, i to 14 minuta protiv Valjadolida i minut protiv Osasune. Prvo je bio u senci Umara Sadika dok Nigerijac nije otišao u Sosijedad, a tokom zimske pauze se pojavio novi problem za mladog srpskog fudbalera.

Republika

Foto: Starsport

Marko MIlovanović

Almerija je angažovala Kolumbijca Luisa Suareza iz Marseja na pozajmicu do kraja sezone, a Suarez je izabrao da na dresu nosi broj 16 koji je od početka sezone nosio upravo Milovanović.

Milovanović će zbog toga do kraja sezone biti van prvog tima, te će igrati za Almeriju B, koja se takmiči u petom tangu tamošnjeg fudbala. Španski klub je zbog dolaska Suareza morala da se odrekne jednog od stranaca van Evropske unije, a izbor je pao upravo na srpskog fudbalera.

Postoji velika šansa da Milovanović ove zime ode na pozajmicu, a treba videti i da li će Partizan pokušati da ga vrati. Ipak, u taboru crno-belih vlada velika konkurencija u napadu, pa je teško očekivati tako nešto.

Zato će najverovatnije Milovanović tražiti rešenje na drugoj strani, ali to ne bi trebalo da znači i definitivan rastanak sa Almerijom koja je letos u njegov dolazak uložila 3.5 miliona evra i potpisala dugoročan ugovor, čak do juna 2028. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading