KUVA U BRAZILU! Legenda RAZAPETA zbog nepoštovanja Pelea - bruka i sramota!

Autor:

Sport

06.01.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našao se na stubu srama.

KUVA U BRAZILU! Legenda RAZAPETA zbog nepoštovanja Pelea - bruka i sramota!

Foto: Tanjug/AP

Ispraćaj legendarnog Pelea

Legendarni Brazilac Pele preminuo je u 83. godini od posledica kancera, a nekoliko legendi tamošnjeg fudbala našlo se na žestokom udaru javnosti zbog činjenice da nisu prisustvovali sahrani proslavljenog sunarodnika.

Jedan od njih je Rivaldo, osvajač Mundijala 2002. godine, koji je objasnio da voli da odaje poštovanje ljudima dok su živi.

Želeo bih da razjasnim stvari koje su se pojavile u medijima. Govorim isključivo u svoje ime. Nisam bio u Brazilu, a čak i da sam bio, nisam siguran da bih otišao na sahranu, iako znam da je Pele bio najbolji svih vremena - izjavio je Rivaldo, a potom je dodao:

Ne volim da odajem počast nakon smrti, ali nemam ništa protiv ljudi koji to žele da učine. Upoznao sam Pelea, sedeo sa njim nekoliko puta i imao sam priliku da mu ukažem čast dok je bio živ.

 

 

Bivši napadač Barselone i Milana je podvukao da mu je savest čista.

Najveća počast se odaje tokom života i ja sam to učinio - jasan je bio Rivaldo.

Pelea je na večni počinak ispratilo preko 230 hiljada ljudi, a među njima nije bilo legendi poput Kake, Zika, Nejmara, Ronalda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading