STIŽU RODE! Veliko slavlje u porodici golmana Crvene zvezde!

Autor:

Sport

05.01.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti.

STIŽU RODE! Veliko slavlje u porodici golmana Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Milan Borjan, Zoran Popović FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde upalili su motore i počeli pripreme za predstojeću sezonu.

Tim sa Marakane ima deset bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan, te je veoma blizu titule koja donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli su u odličnom raspoloženju počeli pripreme, a razloga za osmehe, i to iz privatnih razloga, ima i golman Zoran Popović.

Naime, lepša polovina golmana Zvezde u blaženom je stanju, te će u kuću Popovića stići rode i dobiće dete.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan i Zoran Popović

Zoran Popović ima 34 godine i od jula 2018. nalazi se u Crvenoj zvezdi u koju je došao iz Bodo/Glimta. Ponikao je u Čukaričkom, a branio je i boje Vršca, Palića, Voždovca, Beograda sa Karaburme, Vojvodine i Napretka.

Najbolje partije pružao je u dresu Voždovca čiju mrežu je čuvao na 136 utakmica. U Crvenoj zvezdi je dugo druga opcija, ali kad god dobije šansu on je iskoristi na maestralan način. Do sada je branio 34 puta za tim sa Marakane, a čak 21 utakmicu završio je bez primljenog gola.

Sa Crvenom zvezdom osvojio je dve duple krune (2020/21 i 2021/22), a pored toga titulu je osvajao i u sezonama 2018/19 i 2019/20.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Popović

Podsetimo, Zvezda je počela pripreme za narednu sezonu, a na početku priprema 36 igrača odazvalo se Milošu Milojeviću. Na prvom treningu prisutni su bili:

Borjan Milan, Popović Zoran, Vasiljević Nikola, Ćopić Marko, Miladinović Jovan, Dragović Aleksandar, Gobeljić Marko, Spajić Uroš, Pankov Radovan, Eraković Strahinja, Rodić Milan, Leković Stefan, Milunović Nemanja, Irakli Azarov, Seku Sanogo, Nikolić Veljko, Krstičić Nenad, Ivanić Mirko, Srnić Slavoljub, Kanga Gejlor, Mustafa Ibrahim, Katai Aleksandar, Mitrović Stefan, Pešić Aleksandar, Kingski Kangva, Bukari Osman, Mohamed Ben, Kulibali Kalifa, Nemanja Motika, Nikolić Lazar, Prucev Jegor, Mituljkić Jovan, Mituljkić Nikola, Mijatović Jovan, Mijailović Srđan i Bogdanović Vuk.

Nakon priprema u Beogradu, srpski šampion će krenuti put Turske gde će boraviti od 8. do 27. januara, a prvu kontrolnu utakmicu će odigrati 15. januara i protiv Lehije iz Gdanjska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading