IGRAĆE U PREMIJER LIGI! Pao rekord "Maksimira" - Dinamo prodao Oršića posle Mundijala!

Autor:

Sport

05.01.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

IGRAĆE U PREMIJER LIGI! Pao rekord "Maksimira" - Dinamo prodao Oršića posle Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Krilni napadač zagrebačkog Dinama Mislav Oršić karijeru će nastaviti u Premijer ligi. Reprezentativac Hrvatske nalazi se na lekarskim pregledima i uskoro će potpisati za Sautempton, a vrednost transfera mogla bi sa bonusima da dostigne osam miliona evra.

 

 

Hrvat je odigrao maestralno na Mundijalu, a kada se pojavilo interesovanje "Svetaca", tražio je od prvaka Hrvatske da ga pusti na Ostrvo.

Takođe, Oršićeva prodaja predstavlja rekord "Maksimira" za igrača starog "30+" godina, a hrvatski klub odlučio je da se ogluši o želje navijača, koji nikako nisu bili voljni da se odreknu heroja dvomeča sa Totenhemom u Ligi Evrope.

Dinamo je uštedeo dodatnih 3,5 miliona evropskih novčanica, koliko bi Oršiću sledovalo po slovu ugovora, a prvobitno je odbio ponudu engleskog prvoligaša tešku oko pet miliona evra.

Podsetimo, "Vatreni" su u Kataru osvojili treće mesto, a brzobogi as je na šest utakmica postigao jedan gol, protiv Maroka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading