ŠOLAK UNIŠTIO SAUTEMPTON: "Sveci" od dolaska tajkuna pali na niske grane! Navijači ga TERAJU iz kluba

Autor:

Sport

29.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice čuvenog premijerligaša žele što pre da spasu klub od srpskog biznismena i njegovih saradnika, jer smatraju da ga vodi u propast.

ŠOLAK UNIŠTIO SAUTEMPTON: "Sveci" od dolaska tajkuna pali na niske grane! Navijači ga TERAJU iz kluba

Foto: Profimedia

Dragan Šolak uglavnom uništi sve što dodirne, pa i engleskog premijerligaša! Naime, Sautempton beleži sve lošije rezultate otkako ga je preuzeo srpski tajkun prošlog decembra, zbog čega navijači, posle samo godinu dana, žele da mu vide leđa. Posebno jer se "Sveci" trenutno nalaze na začelju tabele elitne divizije, sa svega 12 bodova, i preti im ispadanje.

TRAŽE PROMENE

Engleski klub zabeležio je dosad svega tri pobede, uz 10 poraza i tri nerešena meča i na dobrom je putu da se vrate u Čempionšip posle 11 godina. Sautemptonu nije pomogla ni nedavna promena trenera da se vrate na pobednički put pošto je klub napustio Ralf Hasenhitl, a na njegovo mesto došao je Nejtan Džons.

Međutim, navijači smatraju da trener nije kriv za loše rezultate kluba, već uprava koja ne radi dobro svoj posao, a na čijem se čelu nalazi Šolak zajedno sa Hedrikom Kraftom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Sautemptona

Zbog toga oni traže od srpskog tajkuna koji poseduje 80 odsto akcija Sautemptona, a kupio ga je od kineskog biznismena Gao Jišenga za oko 100 milina funti, da napusti klub dok ga skroz ne upropasti.

- Šolak, napolje. Imamo s*anje od tima, s*ranje od trenera i s*anje od vlasnika. Moramo da se zapitamo oko toga. Potrebne su nam velike promene ako želimo da se izvučemo iz ove situacije. Novi trener nije doneo nikakav boljitak i sve je isto kao ranije - bili su neki od komentara navijača Sautemptona na društvenim mrežama i forumima.

Kriza u kojoj se nalazi Sautempton pogodila je i nekadašnjeg igrača engleskog tima Ivana Golca.

TOTALNI DEBAKL

- Klub je na ivici ponora. Nije ovo dobro. Tim je skroman, kvalitetni igrači su otišli, a novi nisu došli. Bio sam optimista kada sam video da je naš čovek došao na čelo "svetaca", ali ovo sad ne vodi nigde. Razočaran sam i krivo mi je. Takođe i navijači traže smenu, a kad oni počnu da talasaju, znači da nikako nije dobro - istakao je Golac za Republiku.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

Međutim, ostaje da se vidi kako će se situacija odvijati u nastavku sezone, kao i da li će Dragan Šolak ispuniti volju navijača kluba. Naredni duel "sveci" će odigrati protiv Fulamu subotu (16.00), kada će ih ugostiti srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading