TREBALO MU JE VREMENA: Šveđanin KONAČNO pričao u Mihajloviću

Autor:

Sport

28.12.2022

16:59 >> 17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje je u neverici.

TREBALO MU JE VREMENA: Šveđanin KONAČNO pričao u Mihajloviću

Foto: Profimedia

Profimedia

Švedski reprezentativac Matijas Svanberg u razgovoru za "Korijere di Bolonja" prisetio se saradnje sa Sinišom Mihajlovićem. Dvadesettrogodišnji vezista je do prošlog leta nosio dres Bolonje, a o prijateljstvu sa nedavno preminulim srpskim trenerom pričao je biranim rečima.

 

 

- Bio je jedinstven. Radio sam sa njim tri i po godine i nijedna reč ne može da opiše njegovu važnost za moju karijeru. Reakcije na njegovu smrt naterale su me da shvatim koliko je bio velik. Verovao mi je i rekao mi je kako mogu da napredujem kao fudbaler. Nikada nema lakih i mirnih dana, uvek morate da budete potpuno fokusirani - rekao je član nemačkog Volfsburga, a zatim dodao:

- Imam toliko uspomena, imali smo dugo i lepo zajedničko putovanje. Kad sam odlazio u Nemačku, poželeo mi je sve najbolje i rekao mi da je naše druženje bilo izvanredno. Krenuli smo svojim putem kao dva prijatelja, a ne kao dvoje ljudi koji su radili zajedno.

Podsetimo, legendarni srpski fudbaler je preminuo 16. decembra posle višegodišnje borbe sa leukemijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading