KUVA NA MARAKANI! Zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje iz Francuske!

Autor:

Sport

05.01.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miriše na Ligu šampiona.

KUVA NA MARAKANI! Zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje iz Francuske!

Foto: Tanjug/AP

Mateo Genduzi i Ibrahima Nijan

Čelni ljudi Crvene zvezde polako, ali sigurno prave tim za nastavak sezone.

Zvezda trenutno ima deset bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan u Mozzart bet Superligi, a ako uspe da zadrži prednost obezbediće i direktan plasman u grupnu fazu Ligu šampiona.

Sada su iz uprave tima sa Marakane rešili da ugase gorući problem i pojačaju konkurenciju u napadu. Prema saznanjima Mozzart sporta, blizu crveno-belog dresa je napadač iz Senegala, Ibrahima Nijan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mateo Genduzi i Ibrahima Nijan

 

Nijan je trenutno član francuskog drugoligaša Meca, a ove sezone je na 13 mečeva u šampionatu i jednom u Kupu postigao dva gola.

Svoj kvalitet dokazao je prethodne sezone kada ga je posle fenomenalnih partija u Ligi 1 tražila i nemačka Borusija iz Mehengladbaha koja je bila spremna da izdvoji i 13 miliona evra.

Transfer se iskomplikovao, kasnije i propao, a Nijan je psihički potonuo i počeo da beleži daleko slabije partije. Sada je zahtevao od uprave da ga puste da ide i pored toga što ima važeći ugovor do kraja juna 2024. godine.

Procena je da će za slobodu momka visokog 189 centimetara, a starog 23 godine, srpski šampion morati da plati oko dva miliona evra.

Tokom karijere Ibrahima Nijan igrao je samo za Mec za koji je na 149 utakmica postigao 34, a namestio četiri gola. Takođe, bio je deo U20 reprezentacije Senegala gde je na 14 mečeva postigao šest pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Igor

06.01.2023 09:26

Peru državne pare. Kupuju sranje igrače