NOVA BOMBA NA MARAKANI! Crvena zvezda OZBILJNO SHVATILA prelazni rok!

Autor:

Sport

25.12.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žele titulu i Ligu šampiona!

NOVA BOMBA NA MARAKANI! Crvena zvezda OZBILJNO SHVATILA prelazni rok!

Foto: Tanjug/AP

Marko Stamenić i Džek Griliš

Crvena zvezda polako, ali sigurno formira tim za narednu sezonu.

Šampion Srbije želi da odbrani titulu i osigura plasman u Ligu šampiona, a poslednje u nizu imena koja su na meti kluba sa Marakane je i reprezentativac Novog Zelanda Marko Stamenić.

Kako je Sportski Žurnal preneo, centralni vezni fudbaler rođen 2002. godine mogao bi da napusti Kopenhagen i da obuče crveno-beli dres već u zimskom prelaznom roku. 

Stamenić je centralni vezista, rođen 19. februara 2002. godine u Velingtonu na Novom Zelandu. Otac mu je Srbin, majka rodom iz Samoe, države u Okeaniji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Stamenić i Džek Griliš

Kopenhagenov igrač Stamenić je postao septembra 2020, prethodno je sa nepunih 16 godina zaigrao u drugom rangu novozelandskog fudbala, pa u elitnoj diviziji kao član Velingtona. 

I pored toga što je veoma mlad, Stamenić je stigao da odigra 11 utakmica za seniorsku reprezentaciju Novog Zelanda, a ove sezone skupio je i 15 mečeva za Kopenhagen. U tri navrata odigrao je i punih 90 minuta u Ligi šampiona (protiv Sevilje i dva puta protiv Mančester sitija), te je pokazao da poseduje zavidan kvalitet.

Zanimljivo je i to da Marko Stamenić poseduje srpski pasoš, pa u Crvenu zvezdu ne bi došao kao stranac, što je definitivno veliki plus.

S obzirom na prirodu njegovog ugovora, Zvezda ne bi morala da plati veliko obeštećenje, a u danima koji su pred nama videćemo da li je potreban dodatak u veznom redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading