Transfer vrteška u Zvezdi: Sprema se VELIKI POVRATAK na Marakanu!

Autor:

Sport

16.12.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobiće novu šansu.

Transfer vrteška u Zvezdi: Sprema se VELIKI POVRATAK na Marakanu!

Foto: Starsport

Andrija Radulović i Milan Pavkov

Crvena zvezda polako, ali sigurno formira tim za nastavak istorijske sezone u Mozzart bet Superligi Srbije.

Četa Miloša Milojevića na prvom je mestu sa deset bodova više od Partizana i krupnim koracima grabi ka tituli i direktnom plasmanu u Ligu šampiona.

Crveno-beli imaju u planu da dovedu Uroša Spajića i Nemanju Maksimovića, a nekako ispod radara spominje se ime još jednog igrača. Posle odlične polusezone u ekipi Mladosti GAT, u dres Crvene zvezde mogao bi da se vrati ofanzivac Andrija Radulović.

Republika

Foto: Starsport

Andrija Radulović

Ovo bi mogao da bude veliki povratak nekada talentovanog i perspektivnog bisera Zvezde koji u prvom mandatu nije ostavio dubok trag na Marakani. 

Radulović je debitovao za Crvenu zvezdu davne 2020. godine i važio je za jednog od najvećih talenata u klubu. Zatim su ga zadesili maleri - zbog bolesti je ispao iz prvog tima, a potom i zbog nediscipline.

Nije želeo da ide u pozajmicu u Grafičar ali je uspeo da se pomiri sa klubom i produžio je ugovor. Tako je i došlo do pozajmice prvo u Grafičar, pa zatim u Mladost u kojoj je postigao četiri gola za polusezonu.

Radulović je rođen u Kotoru trećeg jula 2002. godine, a u mlađim kategorijama nastupao je i za Srbiju i za Crnu Goru. Veća je verovatnoća da će seniorsku reprezentativnu karijeru graditi u dresu "sokolova". Miloš Milojević bi u njemu dobio pojačanje koje može da odgovori izazovima na poziciji ofanzivnog bočnog igrača na obe strane, ali i na oba beka, a znamo koliko su se crveno-beli mučili sa tim mestom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading