OTKRIVAMO: Vlahović na meti DVA VELIKANA!

Autor: V. Z.

Sport

05.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju šta je sa Dušanom, a izgleda da je na pomolu zimski transfer.

OTKRIVAMO: Vlahović na meti DVA VELIKANA!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa trijumfovali su na gostovanju Kremonezeu minimalnim rezultatom 1:0 bez srpskog centarfora Dušana Vlahovića, a naš portal ekskluzivno otrkiva da bi mladi as u januaru mogao da promeni sredinu.

Izvor blizak napadaču "stare dame" otkrio nam je da Vlahovića žele dva evropska giganta, kao i da Srbin nije previše srećan tretmanom koji ima na Apeninima.

- Ono što mogu da kažem jeste da ga zovi veliki klubovi. Možda i zbog toga ne igra, možda ga i zbog toga sklanjaju. Verujem da on zna šta radi i da će doneti najbolju odluku. Dva-tri veća kluba od Juventusa ga zovu, to se dešava ovih dana. Istina je, voli Juventus, daje sve od sebe za taj klub, ali videćemo. On je mlad, ne zaslužuje tako loš tretman kod sudija u Italiji - objasnio nam je izvor iz krugova bliskih Vlahoviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Otimačina oko Dušana - Vlahović se seli iz "grada Fijata"

Podsetimo da je torinski gigant srpskog golgetera prošle zime Fiorentini platio preko 80 miliona evra, a tekuće sezone postigao je sedam pogodaka na 15 utakmica u svim takmičenjima. Evropski mediji su preneli da ga žele velikani sa Ostrva, a sudeći po rečima našeg sagovornika, "gde ima dima, ima i vatre"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading