ŠTA TO RADI BUKARI? Zablistao u Kataru, ali se NIJE VRATIO na Marakanu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.12.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fotografija.

ŠTA TO RADI BUKARI? Zablistao u Kataru, ali se NIJE VRATIO na Marakanu! (FOTO)

Foto: Starsport

Osman Bukari i Benoa Badiašil

Osman Bukari igrao je zapaženu ulogu u selekciji Gane na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nije puno vremena proveo na terenu, ali je uspeo da postigne pogodak protiv Portugala u porazu njegovog tima rezultatom 3:2. 

Gana nije otišla u osminu finala jer su iz ove grupe u nokaut fazu otišli Portugal i Južna Koreja, a Osman Bukari je posle Mundijala umesto na Marakanu otišao u domovinu.

Bukari je iskoristio priliku da se odmori i nije se odmah vratio u Beograd i priključio se timu Crvene zvezde, već je stigao da poseti porodicu i ode na farmu kakaa, te dobije i jednu vrednu titulu. Osman Bukari je čak sam sebe proglasio za "najboljeg farmera godine"!

 

 

Crvena zvezda neće skoro početi novu polusezonu, pošto se Mozzart bet Superliga Srbije nastavlja tek u februaru, a zbog učestvovanja na takmičenju u Kataru Milan Borjan, Strahinja Eraković i Osman Bukari dobili su produženi odmor i videćemo kada će se vratiti u ekipu. 

Brzonogi Osman Bukari u Zvezdu je stigao iz Genta za tri miliona evra, a oduševio je sve navijače odmah po dolasku u Beograd. U crveno-belom dresu do sada je odigrao 24 utakmice i postigao je sedam, a namestio pet pogodaka.

U karijeri je igrao i za Trencin, Gent i Nant, a u dresu reprezentacije Gane je na devet utakmica uspeo dva puta da se upiše u strelce. Ugovor sa Crvenom zvezdom ima do kraja juna 2026. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading