PORUKA JE JASNA: Usred Svetskog prvenstva javnosti se obratio Zvezdan Zvezdanić - imao je šta da poruči zvezdaškoj publici! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.11.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska fudbalska smotra polaka ulazi u najzanimljiviju fazu.

PORUKA JE JASNA: Usred Svetskog prvenstva javnosti se obratio Zvezdan Zvezdanić - imao je šta da poruči zvezdaškoj publici! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen

Klupski fudbal trenutno je u drugom planu. Sve oči ljubitelja fudbala u celom svetu usmerena su ka Kataru, a jedini srpski fudbalski kolektiv koji ima svoje predstavnike na svetskoj fudbalskoj smotri, jeste aktuelni šampion Crvena zvezda.

Klub sa najvećeg srpskog stadiona ima tri predstavnika u tri različite nacionalne selekcije. Strahinja Eraković stiče neophodno iskustvo pod dirigentskom palicom selektora Dragana Stojkovića, Osman Bukari u dresu "Crnih zvezda" uspeo je da se upiše i u listu strelaca, dok je kapiten crveno-belih Milan Borjan već nakon dva odigrana susreta u rezultatskom smislu okončao učešče sa selekcijom Kanade na katarskoj smotri fudbala.

Početkom meseca februara nastavlja se takmičenje u okviru Super lige Srbije, a i pored činjenice da Crvena zvezda ima zavidnu bodovnu prednost jasno je da se očekuju velika uzbuđenja, s obzirom da će po prvi put u istoriji srpskog fudbala šampion u sezoni 2022/23 sebi obezbediti direktan plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Tim povodom javno je svoja očekivanja pred nastavak sezone izneo i Zvezdan Zvezdanić, poznata maskota crveno-belog fudbalskog kolektiva.

On je na zgradu Sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana istakao transparent o kojem će zvezdaška publika zasigurno imati šta da kaže.

 

 

Da podsetimo, Crvenu zvezdu već u prvom prolećnom kolu očekuje veliko iskušenje s obzirom da na stadion "Rajko Mitić" stiže novosadska Vojvodina

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading