BOMBA SA OSTRVA! Mitrović blizu jednog od NAJVEĆIH klubova sveta!

Autor:

Sport

28.12.2022

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na ceni.

BOMBA SA OSTRVA! Mitrović blizu jednog od NAJVEĆIH klubova sveta!

Foto: Starsport

Darko Lazović i Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović na meti je Mančester junajteda! Tim sa Old Traforda je zainteresovan za srpskog napadača, on bi se uklopio i u stil igre Erika ten Haga, međutim taj transfer u ovom momentu nije realan. Razlog je visoko obeštećenje.

 

 

Pouzdani portal "Atletik" tvrdi da je srpski napadač na radaru Crvenih đavola već neko vreme:

 - Mitrović se savršeno uklapa u ono što je Junajtedu potrebno, ali njegov ugovor sa Fulamom ističe tek 2026. godine. Ajvan Toni ima problem sa klađenjem i preti mu kazna od strane fudbalskog saveza (FA). Zbog toga Junajted pokušava da nađe privremeno rešenje i ono koje bi koštalo manje, što je teško naći na tržištu sada -navodi se u tekstu.

Prema specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" vrednost Mitrovića procenjena je na 28 miliona evra. On je ove sezone odigrao ukupno 21 meč za Fulam i dao je čak 18 golova. Blistao je i protiv Kristal Palasa na povratku Premijer lige nakon pauze zbog Svetskog prvenstva.

Nema sumnje da bi prelazak u Mančester junajted predstavljao krunu karijere nekadašnjeg fudbalera Partizana, ali i Fulam se pita. Teško će se Kolibari odreći svoje legende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading