SITI OSTAJE BEZ NAJSKUPLJEG POJAČANJA: Puklo između njega i Pepa - Mančester ostaje bez VELIKE ZVEZDE!

Autor:

Sport

27.12.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet u Mančesteru.

SITI OSTAJE BEZ NAJSKUPLJEG POJAČANJA: Puklo između njega i Pepa - Mančester ostaje bez VELIKE ZVEZDE!

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš i Erling Haland

Džek Griliš, reprezentativac Engleske, nalazi se na izlaznim vratima Mančester sitija, prenose britanski mediji.

Nekadašnji krilin igrač Aston Vile je u Mančester siti stigao u leto 2021. za 120 miliona evra, ali se čini da nije zadovoljio na Etihadu, pa će gotovo sigurno napustiti Mančester u ovom ili narednom prelaznom roku.

Njegova tržišna cena trenutno je oko 60 miliona, što je duplo manje od novca koji je Siti izdvojio, ali će Siti pokušati da izvuče što je moguće više para za reprezentativca Engleske.

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš u dresu Mančester sitija

Engleski tabloid "San" objavio je da su Gvardiola i Griliš nedavno imali razgovor u kome je španski stručnjak otvoreno saopštio fudbaleru da više neće igrati u startnoj postavi i da će šansu dobijati isključivo sa klupe, što se ekscentričnom fudbaleru nije nimalo dopalo, pa ozbiljno razmišlja da promeni sredinu.

Engleski mediji pišu da je za njega trenutno zainteresovan šampion Italije Milan, koji će pokušati da ga angažuje već u januaru. Siti će navodno predložiti razmenu, jer žele Rafaela Leaa, ali na San Siru nisu oduševljeni tom ponudom.

Milan ne želi da ostane  bez svog najboljeg igrača i više su za opciju da otkupe Grilišov ugovor. Takođe, crno-crveni su nudili i opciju pozajmice do kraja sezone, ali su "građani" to odbili.

Pored italijanskog kluba, za Griliša su navodno zainteresovani Čelsi, Totenhem i Aston Vila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading