MOŽE LI BIZARNIJE? Suspendovan jer se na Mundijalu UGOJIO! Trener jasan: Jako nam je potreban, ali igraće kad BUDE U STANJU!

Autor:

Sport

25.12.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija.

MOŽE LI BIZARNIJE? Suspendovan jer se na Mundijalu UGOJIO! Trener jasan: Jako nam je potreban, ali igraće kad BUDE U STANJU!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Kalvin Filips

Klupski fudbal se vraća na velika vrata, pa će se u ponedeljak, 26. decembra, na čuveni "boksing dej" odigrati mečevi Premijer lige.

Pred sam povratak jednog od najzanimljivijih i najkvalitetnijih šampionata planete, imali smo priliku da čujemo jednu neverovatno bizarnu situaciju.

Naime, menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, odlučio je da suspenduje igrača njegovog tima Kalvina Filipsa jer se sa Svetskog prvenstva u Kataru vratio sa viškom kilograma!

Stigao je debeo u kamp. Nije bio u stanju da trenira i igra utakmice, ne znam zašto. Nisam ga precrtao, jako nam je potreban, ali igraće tek kada bude potpuno spreman - rekao je Gvardiola posle meča koji je njegov tim igrao protiv Liverpula, a pred duel koji ovu ekipu očekuje 28. decembra protiv Lidsa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Zaista je bizarno da se fudbaler sa najvećeg reprezentativnog takmičenja vrati nespreman, ali, eto, i to se desilo.

Englezi se nisu proslavili na Svetskom prvenstvu u Kataru i eliminisani su u četvrtfinalu pošto su izgubili od Francuske. Kalvin Filips odigrao je ukupno 40 minuta na Mundijalu - 32 protiv Velsa kada su Englezi slavili sa 3:0 i osam protiv Senegala kada je rezultat bio identičan.

Ukupno je Kalvin Filips odigrao 25 utakmica u dresu reprezentacije Engleske, nije se upisivao u strelce, a namestio je dva gola. U Mančester siti stigao je ovog leta iz Lidsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading