LEGENDA PREŽIVELA OPERACIJU SRCA: Vreme je STAJALO, bio je to NAJGORI momenat u mom životu!

Autor:

Sport

25.12.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan poduhvat.

LEGENDA PREŽIVELA OPERACIJU SRCA: Vreme je STAJALO, bio je to NAJGORI momenat u mom životu!

Foto: Tanjug/AP

Jup Hajnkes i Zinedin Zidan

Čuveni nemački trener, Jup Hajnkes, sredinom novembra je preživeo ozbiljnu operaciju srca, a u razgovoru za nemački "Kiker" on se setio svega što je prošao.

Hajnkes, koji se proslavio na klupi Bajerna sa kojim je osvojio četiri titule, Ligu šampiona, Kup i tri Superkupa, a bio je i najbolji trener na planeti (2012. godine) istakao je da je najgori period u životu iza njega.

Bio je to najgori momenat mog života, nisam mogao da spavam, vreme je samo stajalo. Nisam očekivao da će biti ozbiljno uopšte - rekao je trener za nemačke medije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jup Hajnkes

Govorio je Hajnkes i o nedavno završenom Svetskom prvenstvu na kom se Nemačka nije proslavila i ispala je u grupnoj fazi, a pohvalio je Lionela Mesija koji je uspeo da podigne "zlatnu boginju".

Mlađi igrači ga vole i svi su mu zahvalni na onome što je uradio. On je kao otac sa svojom decom - zaključio je Hajnkes.

Jup Hajnkes ima 77 godina, a tokom karijere vodio je ogroman broj klubova. Sedeo je na klupi Bajerna (u tri navrata), Borusije iz Mehengladbaha, Atletik Bilbaa, Ajntrahta iz Frankfurta, zatim španskog kluba Tenerife, Benfike, ponovo Atletik Bilbaa, Šalkea i Bajera iz Leverkuzena, a poslednji posao bio mu je u minhenskom Bajernu sa čije je klupe otišao krajem juna 2018. godine.

Osim trofeja sa Bavarcima osvojio je i Ligu šampiona i španski Superkup sa Realom kao i UEFA Kup sa Borusijom iz Mehengladbaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading