OSTVARUJE DEČAČKI SAN! Zvezda dovela reprezentativca koji MAŠTA o tituli i Ligi šampiona na "Marakani"!

Autor:

Sport

25.12.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as poslušao srce i potpisao za crveno-bele.

OSTVARUJE DEČAČKI SAN! Zvezda dovela reprezentativca koji MAŠTA o tituli i Ligi šampiona na "Marakani"!

Foto: Starsport

Defanzivac Uroš Spajić parafirao je trogodišnju vernost Crvenoj zvezdi, a na "Marakanu" se vratio zbog osvajanja šampionske titule i igranja u Ligi šampiona.

Reprezentativni štoper će na proleće imati priliku da ostvari svoje snove, a ako crveno-beli odbrane pehar u Mozzart Superligi Srbije, automatski će overiti vizu za elitno takmičenje.

Zvezda je posebna emocija. To je klub koji voliš. Svuda mi je bilo lepo, gde god da sam dosad igrao, ali to je sve bio posao. Ne vodi te ta emocija. A Zvezda je moja kuća, tu sam odrastao. Ostala je žal što sam kao klinac prošao sve kategorije, sa svakom bio šampion, sem u prvom timu, a to se jedino računa, to se piše. I ta Liga šampiona... Budi emocije. Da pred punom Makaranom igraš Ligu šampiona za klub koji voliš... To je dečački san! Ima tu lepih izazova - objasnio je Spajić za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Starsport

Titula, pa Liga šampiona - Spajić se vratio kući

Podsetimo da je 29-godišnji Spajić 2013. otišao sa stadiona "Rajko Mitić" u Tuluz, a dres "Orlova" nosio je 20 puta. Što se tiče Zvezde, ona zimuje sa deset bodova viška u odnosu na Partizan na prvenstvenoj tabeli i nalazi se blizu odbrane titule prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading