ZVEZDA ČEKA VIŠE OD 10.000.000 EVRA! Bogataš kupuje NAJSKUPLJEG igrača crveno-belih - treniraće ga miljenik "Grobara"?

Autor:

Sport

24.12.2022

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, stigla unosna ponuda za uzdanicu aktuelnog srpskog šampiona.

ZVEZDA ČEKA VIŠE OD 10.000.000 EVRA! Bogataš kupuje NAJSKUPLJEG igrača crveno-belih - treniraće ga miljenik "Grobara"?

Foto: Starsport

Eraković, Ivanić i Katai

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković mogao bi ove zime da se preseli u Rusiju. Prema pisanju "Kurira", Krasnodar je crveno-belima za popularnog Čupu dostavio izuzetno unosnu ponudu, koja bi mogla da dostigne deset miliona evra, koliko šampion Srbije planira da zaradi njegovom prodajom.

Vlasnik ruskog premijerligaša je Sergej Galicki, bogataš koji ne žali novac samo da osvoji prvenstvenu titulu, a uskoro bi na klupu trebalo da dovede proslavljenog asa Partizana Vladimira Ivića.

Republika

Foto: Starsport

Ivić i Eraković u Krasnodaru?

Erakovićevu prodaju najavio je sportski direktor kluba sa stadiona "Rajko Mitić" Mitar Mrkela, prilikom promocije povratnika Uroša Spajića, dok će Aleksandar Dragović ostati na našem najvećem stadionu, uprkos velikom interesovanju Sampdorije.

Podsetimo da se Eraković našao na spisku putnika "Orlova" za Katar, a lane je bio na meti ruskih timova, poput Zenita i moskovskog Dinama. Izgleda da mu se bliži selidba u pokrajinu Kuban...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading