CRNI DECEMBAR MARINE TUCAKOVIĆ: Laća i Miloš su izgubili život pred sam kraj godine, majka im je uvek slutila ovo?

Autor:

Zabava

24.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zla kob Marine Tucaković!

CRNI DECEMBAR MARINE TUCAKOVIĆ: Laća i Miloš su izgubili život pred sam kraj godine, majka im je uvek slutila ovo?

Foto: E-stock/Caslav Vukojcic, YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu u utorak popodne. Uzrok smrti sina Marine Tucaković i Fute Radulovića nije utvrđen, ali već se pronela priča da je uzrok predoziranje nedozvoljenim supstancama.

Foto: YouTube/Printscreen

Milan Laća Radulović

 

Vest o Laćinoj smrti izazvala je jezu u svima koji su znali i voleli Marinu i Futu, a da se zla kob nadvila nad domom sada je očigledno. Pokojna Marina nije krila svoje emotivne lomove, kroz svoje stihove je slutila nesreću, a ona je prvo došla po starijeg sina Miloša. Sve su učinili da ga izvuku iz kandži narkotika, verovali su da mogu, ali onda se desilo najgore. Isto je bio decembar. Prvi. Marina je ušla u sobu i videla ono čega se uvek bojala.

Telo sa pokonjim tekstopiscem Milanom Radulovićem iz Izraela, preko Turske, stiglo je u Srbiju u petak nešto pre podneva. Kako je rekao izvor, obdukcija nije rađena, a sahrana će se održati u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading