TRENERSKA BOMBA U PREMIJER LIGI: Vladimir Ivić potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Autor:

Sport

23.12.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

TRENERSKA BOMBA U PREMIJER LIGI: Vladimir Ivić potpisuje UGOVOR ŽIVOTA!

Foto: Starsport

Srpski stručnjak Vladimir Ivić uskoro će potpisati izuzetno unosan ugovor u Rusiji, prenose izraelski mediji. Srbin je dobio ponudu Krasnodara, trenutno osmoplasiranog tima ruske Premijer lige, vrednu milion i po evra godišnje.

 

 

Takođe, Ivić će imati priliku da inkasira dodatnih milion evropskih novčanica kroz bonuse, što je dovoljan razlog da se rastane sa Makabijem iz Tel Aviva.

Izraelski gigant je već pripremio zamenu za svog dosadašnjeg šefa struke, a to bi trebalo da bude Oskar Garsija, bivši trener izraelskog giganta koji je pre oko mesec dana imao porodičnu tragediju kada mu je ćerka preminula od raka u 22. godini.

Krasnodar nije započeo sezonu kako se očekivalo, zauzima tek osmo mesto na tabeli, pa je smena na klupi bila neminovna, a Aleksandra Strožuka bi uskoro trebalo da zameni Vladimir Ivić.

Podsetimo da je 45-godišnjem srpskom strategu ovo drugi mandat u Izraelu, a lane je vodio, između ostalih, PAOK i Votford. Sada ga čeka novi početak u Rusiji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading