KRAJ SARADNJE: Crveno-beli ostaju bez KAPITENA - sprema se transfer u INOSTRANSTVO!

Autor:

Sport

15.12.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac je odlučio da svoje dobre partije unovči transferom u inostranstvo.

KRAJ SARADNJE: Crveno-beli ostaju bez KAPITENA - sprema se transfer u INOSTRANSTVO!

Foto: Starsport

Stefan Hajdin i Mirko Ivanić

Stefan Hajdin, levi bek Fudbalskog kluba Voždovac, nalazi se na izlaznim vratima kluba iz prestonice, pošto je za njegove usluge zainteresovana ekipa poljske Korone iz Kjelcea.

Defanzivac je u ekipi Voždovca već dve i po godine, a prethodno je nastupao za Crvenu zvezdu, u sezoni 2018/19. Pre toga je igrao za Spartak iz Subotice, Radnički iz Nove Pazove, Dunav, BASK i Zemun.

Poljaci su imali nekoliko kandidata, ali su procenili da je pravo rešenje kapiten “zmajeva”, koji je igrao dobro i standardno u proteklim sezonama. Među razlozima što je izbor pao na bivšeg igrača Crvene zvezde su i činjenice da mu ugovor ističe 31. decembra, a ima i hrvatski pasoš, tako da ne bi zauzimao mesto stranca.

Foto: FK Voždovac

Stefan Hajdin u dresu Voždovca

Kapiten Voždovca je tokom prvog dela sezone u Superligi Srbije odigrao 19 utakmica i postigao dva gola, a ukoliko potpiše za ekipu iz Poljske, to će mu biti prvi angažman van granica Srbije.

Na jesenjoj polusezoni, ekipa Voždovca se nalazi na šestom mestu na tabeli Superlige Srbije, pošto je na 19 odigranih utakmica sakupila 31 bod, pa deli šestu poziciju, zajedno sa ekipom Novog Pazara.

Sa druge strane, Korona se nalazi u zoni ispadanja poljskog prvenstva, pošto se nalazi na 17. poziciji, sa samo 13 bodova posle 17 odigranih kola, pa im Zagleblje, prva ekipa iznad crte, beži četiri boda na polusezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading