DETONACIJA: Robert Prosinečki u glavnom gradu - seda na klupu Zvezdinog VELIKOG RIVALA!

Autor:

Sport

07.12.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba na pomolu.

DETONACIJA: Robert Prosinečki u glavnom gradu - seda na klupu Zvezdinog VELIKOG RIVALA!

Foto: Starsport

Robert Prosinečki, legendarni fudbaler i trener, nalazi se blizu klupe ekipe Sarajeva, prenosi "SC Sport.ba".

Prethodnih dana se u medijima pojavila informacija da je Prosinečki blizu klupe Novog Pazara, jednog od najprijatnijih iznenađenja ove godine u Superligi, ali se čini da od toga nema ništa i da će Hrvat na kraju na klupu Sarajeva. Na "Koševo" dolaze i njegovi  pomoćnici Gordan Ciprić i Dragan Spasić.

Foto: Starsport

Robert Prosinečki je jedna od najvećih legendi Crvene zvezde

Na ovaj način će Sarajevo, drugi najuspešniji klub u Bosni i Hercegovini, sa pet osvojenih titula, dobiti veliko pojačanje u borbi za izlazak u Evropu, pošto se trenutno nalaze na 4. mestu na tabeli tamošnjeg prvenstva.

Sarajevo je najveće uspehe pravilo u vreme bivše Jugoslavije, kada su uspeli da stignu do dve titule, 1967. i 1985. godine. Upravo su i 1967. godine stigli i do četvrtfinala "Mitropa kupa", kada su u četvrtfinalu poraženi od Ujpešta.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Prosinečki je pored Crvene zvezde i reprezentacije BiH, sa klupe predvodio Kajzeri, Denizli, Olimpiju iz Ljubljane, kao i reprezentaciju Azerbejdžana.

Robert Prosinečki je najveće uspehe u karijeri napravio igrajući za Crvenu zvezdu, sa kojom je 1991. godine podigao trofej Lige šampiona. Posle toga je nastupao i za Real Madrid, Barselonu, Sevilju, Portsmut, kao i još nekoliko ekipa iz bivših jugoslovenskih republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading