TRANSFER BOMBA: Robert Prosinečki blizu POVRATKA u Srbiju?

Autor:

Sport

03.12.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler i trener na pragu Superlige.

TRANSFER BOMBA: Robert Prosinečki blizu POVRATKA u Srbiju?

Foto: Starsport

Robert Prosinečki, legendarni fudbaler, a zatim i trener Crvene zvezde, nalazi se blizu povratka u srpski fudbal, pošto je za njegove usluge zainteresovan Novi Pazar.

Navodno, čelnici jednog od najprijatnijih iznenađena u Superligi ove godine,  započeli su  pregovore sa bivšim trenerom Crvene zvezde, i konačnu odluku doneće u narednih nekoliko dana.

Prosinečki ima još nekoliko ponuda na stolu, pa će o njima razmisliti narednih dana, ali ima velike šanse da postane trener Novog Pazara. 

Foto: Starsport

Robert Prosinečki je sa Zvezdom osvojio kup Srbije

Fudalska legenda je u karijeri sedeo na klupi Crvene zvezde, Kajzerispora, Denizlispora i Olimpije iz Ljubljane. Bio je i selektor Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

Još veći trag je ostavio kao igrač, a zajedno sa Crvenom zvezdom je 1991. godine osvojio Ligu šampiona, kada su crveno-beli u čuvenom finalu savladali Olimpik iz Marseja posle boljeg izvođenja penala.

U karijeri je nastupao još i za Real Madrid, Barselonu, Sevilju i Real Ovijedo, a igrao je i za nekoliko klubova u Hrvatskoj. Karijeru je završio u ekipi Zagreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading