DETALJI PADA NIŠLIJE U VENTILACIONI OTVOR: Čuvar je već DESET MOMAKA spasio od slične sudbine

Autor:

Vesti

03.12.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija (25) polomio je ruku kada je propao kroz ventilacioni staklenik u Obrenovićebvoj ulici noćas oko 2.45 sati.

DETALJI PADA NIŠLIJE U VENTILACIONI OTVOR: Čuvar je već DESET MOMAKA spasio od slične sudbine

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

Zasad nije poznato pod kojim okolnostima je pao, ali je policija saopštila da nema elemenata za pokretanje krivičnih mera. On je pao sa oko četiri metra na pločice podzemnog prolaza koji ide duž Obrenovićeve ulice

- Njega je Hitna pomoć odvezla u bolnicu. Tu blizu je megamarket koji celu noć rade. Omladina sedi kada su tople noći na ovim šipkama od ventilacije, a odmah iza toga je staklo. I zavitlavanje uz alkohol donese ovo što je bilo. Ma dobro je prošao, mogao je na glavu da padne - kaže jedan od čuvara lokala u ovoj ulici.

Drugi čuvar navodi da je deset omladinaca spasao u poslednjih par godina. On kaže da mnogima nije malo što sede na šipkama nego sede i na staklu. Pretpostavlja da se i prošle noći nešto slično dogodilo odnosno da je momak sedeo na staklu koje nije moglo da ga izdrži pa je pao u podzemni prolaz, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading