NADUVAO 3,3 PROMILA ALKOHOLA: Policija sprečila tragediju!

Autor:

Hronika

28.11.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici saobraćajne policije PS Aleksinac isključili su danas iz saobraćaja četrdesetšestogodišnjeg vozača zbog nasilničke vožnje.

NADUVAO 3,3 PROMILA ALKOHOLA: Policija sprečila tragediju!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

- Policija je danas oko 13 časova u Ulici Vojske Jugoslavije u Aleksincu zaustavila vozača “renoa” a alkotestom je utvrđeno da je vozilom upravljao sa 3.30 promila alkohola u organizmu. Vozač je zadržan I protiv njega će biti podnete prekršajne prijave – navela je Policijska uprava u Nišu.

Ono što ovaj slučaj čini neverovatnim je što Aleksinčanin koji je bio trešten pijan, nije pokazivao simptome teške alkoholisanosti.

- On je zaustavljen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, ne zbog nekog saobraćajnog prekršaja. Rutinski je od njega zatraženo da se podvrgne alkotestiranju iako nije delovao alkoholisano. Ustanovljeno je da u organizmu ima 3.30 promila alkohola, zbog čega će dobiti prijavu za nasilničku vožnju koja se podnosi protiv svakog vozača koji je za volanom sa više od dva promila – objašnjavaju naši izvori upoznati sa ovim slučajem, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading