HIT KOMENTAR GENIJA: Dejan Savićević ZAPALIO REGION pred meč Srbije i Crne Gore!

Autor:

Sport

14.12.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva najava susreta sa "orlovima".

HIT KOMENTAR GENIJA: Dejan Savićević ZAPALIO REGION pred meč Srbije i Crne Gore!

Foto: Starsport

Dejan Savićević

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u istoj kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo sa selekcijom Crne Gore.

Pored "orlova" i "sokolova" u grupi se nalaze još Mađarska, Bugarska i Litvanija, a prvi čovek Fudbalskog saveza Crne Gore i legenda Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević, imao je zanimljivu najavu ovog meča:

Igraćemo u martu međusobno u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Igrali smo već jednom protiv Srbije. Samo da to bude s’ anđelima i da prođe u redu. Srbija je favorit u toj grupi. Ali bio je i Brazil favorit na Mundijalu, pa nije osvojio. Fudbal je zato interesantan - istakao je popularni Genije i u svom stilu je zapalio region.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Savićević

 

Komentarisao je Savićević i dešavanja na Svetskom prvenstvu, te se posvetio i učinku "orlova".

- Ko je mogao da predvidi da će Maroko igrati polufinale? Iskreno, ja sam se i zbog naših utakmica želeo da Srbija napravi što bolje rezultate u Kataru jer bi onda bili opušteniji u martu i mogli bismo da ih iznenadimo. Da su ovde napravili uspeh, onda bi u Srbiji bile lovorike i možda bi se uspavali… A sad će opet od prve utakmice da uđu 100 odsto i da se vade zbog Mundijala. Ovo za nas i nije dobro - smatra Dejan Savićević.

Fudbaleri Srbije i Crne Gore snage će odmeriti 27. marta naredne godine u Podgorici, dok je revanš 17. oktobra u našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading