ZIMSKO RENOVIRANJE EKIPE: Pao je i prvi potpis - zajedničkim snagama ka višem rangu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.12.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne jeseni otvarili su zapažene rezultate, ali je želja svih u klubu da se već narednog proleća napadne i plasman u viši rang.

ZIMSKO RENOVIRANJE EKIPE: Pao je i prvi potpis - zajedničkim snagama ka višem rangu!

Foto: FK LSK Laćarak

Fudbalski klub LSK Laćarak jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Srem-Zapad okončao je na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na lidera, ekipu Graničara iz Adaševca.

 

Fudbaleri iz mesta koj se nalazi u opštini Sremska Mitrovica ostvarili su skor od deset pobeda, dva remija (Napredak Vašica 1:1, OFK Bikić iz Bikić Dola 0:0), a jedini koji su uspeli da savladaju LSK jesu upravo fudbaleri Graničara koji su na startu prvenstva 21. avgusta na svom terenu u Adaševcu slavili rezultatom 2:0.

Klupsko rukovodstvo ništa ne prepušta slučaju kada je u pitanju borba za plasman u Sremsku ligu. Tim povodom igrački roster narednog proleća biće pojačan Markom Stojčićem. On je već nosio dres LSK-a dok je klub iz Laćarka nastupao u vojvođanskoj ligi, a ovoga puta na stadion u Ulici "1. novembra" stige iz ekipe Sloge iz Erdevika.

Foto: FK LSK Laćarak

Maskota FK LSK Laćarak

 

Treba napomenuti da je već u prvom prolećnom kolu Međuopštinske lige Srem-Zapad na programu veliki derbi u kojem će se u Laćarku sastati dve vodeće ekipe ovog ranga takmičenja LSK i Graničar.

Foto: FK LSK Laćarak

Stadion FK LSK Laćarak

 

Biće to susret koji će u potpunosti dati nagoveštaje koja od dve ekipe može već naredne jeseni da krene u borbu za osvajanje bodova u višem rangu, Sremskoj ligi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading