JANUARSKA BOMBA: Vlahović se SELI u Madrid?

Autor:

Sport

12.12.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, srpski napadač privukao pažnju čuvenog španskog kluba.

JANUARSKA BOMBA: Vlahović se SELI u Madrid?

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Srpski golgeter Dušan Vlahović na zimu bi mogao da se preseli u Madrid.

Naime, Srbin se nalazi na meti Atletika koji želi da iskoristi činjenicu da se Stara dama nalazi u finansijskim neprilikama, te da završi veliko pojačanje.

Vlahović bi na stadionu "Metropolitan" trebalo da zameni Žoaa Feliksa, koji više ne želi da sarađuje sa argentinskim stručnjakom Dijegom Simeoneom, a transfer bi mogao da bude kompletiran već u narednih mesec dana.

Još uvek nije otkriveno koliko će novca "Jorgandžije" morati da izdvoje za obeštećenje, ali nema dileme da će Juve inkasirati desetine miliona evra za momka koji je prošle zime skupo plaćen Fiorentini.

 

 

Podsetimo da je 22-godišnji napadač odigrao 15 utakmica u crno-belom dresu tekuće sezone, uz sedam datih pogodaka, a sa reprezentacijom Srbije doživeo je neuspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru. "Orlovi" su eliminisani već u grupnoj fazi, bivši špic Partizana je postigao jedan gol protiv Švajcarske, a sada bi mogao Apenine zameni Pirinejima...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading