JEŠIĆEVA TRAGEDIJA SLOMILA I LEGENDE ZVEZDE! Đurovski nije krio emocije: Upravo pričam sa Džajićem, velika tuga!

Autor: Marija Stefanović

Sport

08.12.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su skrhani od bola.

JEŠIĆEVA TRAGEDIJA SLOMILA I LEGENDE ZVEZDE! Đurovski nije krio emocije: Upravo pričam sa Džajićem, velika tuga!

Foto: Starsport

Boško Đurovski

Svet fudbala zadesila je velika tragedija.

Miodrag Ješić poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma - Jarak, a u trenutku tragedije imao je 64 godine.

Nekadašnjeg igrača i trenera Partizana zadesila je tragična sudbina isto kao i njegovu ćerku, a od Ješića su se oprostili mnogi ljudi iz sveta sporta između kojih i Ivica Kralj i Saša Ilić.

Pored njih, šokiran ovom tragedijom bio je i legendarni Boško Đurovski.

- Čuo sam šta se desilo i šokiran sam. Upravo sedim ovde u Zvezdi i pričam sa Džajićem, ovo je velika tragedija za fudbalski svet. Ješić je bio žestoki Partizanovac, ali nikada nije uvredio Zvezdu. Uvek smo prijateljski pričali o derbiju, znao je da poštuje protivnika. Velika tuga, moje saučešće porodici i Partizanurekao je Boško Đurovski.

Republika

Foto: Starsport

Boško Đurovski

 

Boško Đurovski i Miodrag Ješić jesu bili u različitim taborima večitih rivala, ali su imali priliku da se nađu zajedno u dresu reprezentacije. Nekadašnji igrač i trener Partizana je u periodu od 1982. do 1984. godine osam puta igrao za nacionalni tim Jugoslavije, dok je Đurovski reprezentativnu karijeru počeo upravo kada i tragično stradali Ješić.

Ovo je ogromna tragedija koja je u crno zavila fudbalski svet u Srbiji jer je Miodrag Ješić bio veoma cenjen, kako na crno-beloj, tako i na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, ali i u ostatku države, regiona, Evrope i sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading