MOŽEMO I MORAMO BOLJE: U čačanskom srpskoligašu nemaju dilemu - plan je Prva liga Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2022

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion "kraj Morave" u Čačku neretko je bio mesto na kojem su i najbolji srpski fudbalski kolektivi teško dolazili do bodova.

MOŽEMO I MORAMO BOLJE: U čačanskom srpskoligašu nemaju dilemu - plan je Prva liga Srbije!

Foto: Instagram.com/borac_cacak

Dugi niz godina čačanski Borac 1926 suočava se sa problemima i klub egzistira u nižim rangovima srpskog fudbala, obitavajući između prvoligaškog i srpskoligaškog karavana.

 

Poslednje dve sezone perjanica čačanskog fudbala takmiči se u trećem stepenu takmičenja, a prethodne jeseni u okviru Srpske lige Zapad ostvarili su rezultate koji im garantuju borbu za plasman u viši rang.

Borac 1926 prvi deo šampionata okončao je sa skorom od deset pobeda, četiri remija i jendog poraza i sa 34 osvojena boda zuzima drugu poziciju. Lider iz Smedereva ima tri boda više i jasno je da će ljubitelji fudbala imati prilike da na proleće uživaju u neizvesnoj borbi kada je liderska pozicija u pitanju.

Polusezonu za nama kratko je analizirao golman čačanskog srpskoligaša, Nikola Pejović. On je za Instagram stranice "Borac Čačak" i "Srpska liga Zapad" izjavio:

- Zadovoljan sam i svojom i igrom kompletne ekipe u jesenjem delu sezone. Međutim, jesenji deo sezone smo okončali na drugoj poziciji, tako da možemo i moramo bolje. Kao i sve ekipe u ligi imali smo i mi nekih sitnih oscilacija, ali sam siguran da ćemo dobrim radom, kao i do sada, našu igru podići na viši nivo i na kraju prvenstva slaviti ulazak u viši rang.

Foto: Instagram.com/borac_cacak

Nikola Pejović

 

Ekipa čačanskog Borca 1926 prolećni pohod ka višem rangu započinje susretom u Požarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mladog radnika 1926. Jesenji duel ove dve ekipu u Čačku je okončan ubedljivom pobedom domaće ekipe rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading