NISMO ISTI! Srbija je iznad svega! NašI sportisti odani do sržI, stranci "dezertiraju" zbog ličnih potreba

Autor:

Sport

06.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej ostao s "orlovima" na SP iako mu se rodila ćerkica, a Vasa Micić na SP 2019. uprkos smrti majke. Sterling, Di Marija i Lemina zbog pljačkaša okretali leđa timu.

NISMO ISTI! Srbija je iznad svega! NašI sportisti odani do sržI, stranci "dezertiraju" zbog ličnih potreba

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić

Neko je Sergej i Vasa, a neko Rahim i Anhel! Kao bomba, odjeknula je svetskim medijima vest da su reprezentativcu Engleske u fudbalu Rahimu Sterlingu razbojnici upali u kuću, pa da je zato napustio "Gordi Albion" i Katar i vratio se kući da bude s najmilijima. Da li će se vratiti za četvrtfinalni meč Svetskog prvenstva protiv Francuske, koji se igra u subotu, nije poznato, ali je evidentno da su privatne obaveze, bilo ružne ili lepe, ispred nacionalnog tima.

DELIMIČNO OPRAVDANJE

I tu dolazimo do ofanzivnog veziste Srbije Sergeja Milinković-Savića, kojem se rodila ćerkica Irina dok je bio u Bahreinu na generalnoj probi pred Mundijal. Potom je otišao u Katar, a čak i to što su "orlovi" ispali već posle grupne faze je značilo da je morao da čeka čak 17 dana da uzme u naručje mezimicu. Imajući to u vidu, može se barem delimično opravdati za lošije igre protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Opravdanje ima i ponosni stric Vanja, ali je on na golu uspeo da bude potpuno koncentrisan.

Šta tek reći za odluku Vasilija Micića, plejmejkera košarkaša Srbije, koji je rešio da ostane s timom na Svetskom prvenstvu u Kini u septembru 2019. iako je do njega stigla najtužnija moguća vest da mu je preminula majka Vesela. Mogao je Vasa da se spakuje i dođe za Srbiju, ali je stegao srce i ostao s "orlovima" da se bori u četvrtfinalu Mundobasketa protiv Argentine.

Republika

Foto: Starsport

Vasilije Micić

IZMENA ZBOG LOPOVA

S druge strane, Anhel Di Marija, reprezentativac Argentine i skupo plaćeni fudbaler PSŽ, u martu 2021. izašao je s terena protiv Nanta, što je začudilo mnoge. Sportski direktor "svetaca" Leonardo je posle otkrio da je njemu provaljeno u kuću, te ga je trener Poketino zamenio da bi brže-bolje otrčao da vidi šta se dešava.

Slična situacija bila je i s fudbalerom Nice Mariom Leminom. Dok je u oktobru 2021. bio na pripremama reprezentacije Gabona, dobio je vest da su razbojnici provalili u njegovu kuću i vezali mu sve članove porodice. Zbog toga je napustio kamp reprezentacije i otišao u Francusku da bude s porodicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading