VELIKA TRAGEDIJA: Bivši fudbalski REPREZENTATIVAC preminuo u 25. godini života

Autor:

Sport

02.12.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti za sve ljubitelje fudbala.

VELIKA TRAGEDIJA: Bivši fudbalski REPREZENTATIVAC preminuo u 25. godini života

Foto: Pixabay

Sveća

Roni Pejponen, nekadašnji finski fudbaler, preminuo je u 25. godini života, preneli su mediji u Finskoj.

Ovu tužnu vesti je potvrdila i njegova porodica na društvenim mrežama, a naveli su da je bitno da svako poštuje njihovu privatnost.

Pejponen se ceo život borio sa depresijom, zbog čega je pre dve godine i završio fudbalsku karijeru, pa se prepostavlja da njegova smrt ima neke veze sa depresijom.

- Od strašnog stresa nisam mogao da spavam kako treba, a istovremeno sam znao koliko mi je san važan za oporavak od treninga. Postao je to krug iz kojeg nisam mogao da izađem - izjavio je svojevremeno Pejponen.

Pejponen je igrao na poziciji desnog beka, a u karijeri je igrao za HJK Helsinki, Molde i Asane. Sa finskim klubom je osvojio i jednu titulu. 


- Ljudi su mi mnogo pomogli. Nikada ne bih izašao iz ovog košmara sam. Želeo sam da budem tako dobar fudbaler da niko ne može da me kritikuje. Zaljubio sam se u sport. Sada mi nedostaje fudbalski život - rekao je on po završetku fudbalske karijere. 

Bio je i mladi reprezentativac Finske u svim mlađim kategorijama, a upisao je ukupno 38 nastupa u svim reprezentativnim uzrastima, a postigao je i šest golova.

 

Od Ronija Pejponena sada se preko društvenih mreža opraštaju njegovi prijatelji i poznanici, kao i brojni navijači i sportski radnici u Finskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading