DA LI JE FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA NOVU HIMNU!? Pesma "Čekalo se mnogo leta..." zaludela društvene mreže! Šta vi za nju kažete!?

Autor:

Sport

12.11.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće od 18. novembra na SP u Kataru, a grupa navijača iz Beograda, rešila je dostojno da isprati Piksija i njegove pulene na Mundijal pesmom koja već "preti" da postane nova himna fudbalera Srbije.

DA LI JE FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA NOVU HIMNU!? Pesma "Čekalo se mnogo leta..." zaludela društvene mreže! Šta vi za nju kažete!?

Foto: Starsport/Ilustracija

Pesma "Čekalo se mnogo leta da se skupi prava četa" već se uveliko deli po društvenim mrežama, a jedan od autora pesme i fanova Piksija i fudbalske reprezentacije Srbije, Predrag Aleksić kaže da je prijatno iznenađen na kakve je simpatije "himna" naišla na Internetu.

- Verujte ni u snu nisam mogao da pomislim da će se pesma, koja je nastala u kafani, uz pivo nas nekoliko navijača dok smo pratili Dragana Stojkovića Piksija i drugare na putu do Katara, polako da uđe pod kožu navijača. Kao što sam rekao, tekst je nastao u kafani, a kad smo ga pročitali nekim našim drugarima, svi su pitali što ne uradimo i muziku za nju. Okupilo se opet par drugara, snimili smo je, ja je okačio na sajt svoje škole za učenje nordijskih jezika i onda je polako krenula da se širi - kaže Predrag Aleksić koji je ljudima sa Balkana, koji su prethodnih godina trbuhom za kruhom išli u Norvešku i skandinavske zemlje, i te kako poznat, pošto im je tamo pomogao da se snađu i nađu posao u novoj sredini.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/RTS

Predrag Aleksić

 

Predrag kaže da bez obzira na svoju profesiju da je uvek bio fan dobre pesme i da mu je ona, dok je radio i u tuđini, pre povratka u Beograd, uvek izmamljivala najlepše osmehe.

- Odmah da se razumemo, ja ne pevam ovu pesmu niti znam da pevam, ali volim da pevam - kaže Predrag kroz smeh i nastavlja:

- Pesma je izuzetan motivaciono-voljni faktor koji može mnogo da pomogne kada čovek želi da ostvari maksimum svog potencijala, ili čak prevaziđe sebe i svoje mogućnosti.  Zbog svega navedenog pesma može biti jak pokretač, moć i snaga. Tim koga nosi pesma, nezadrživ je i neustrašiv sa ogromnom željom da stigne do cilja i ostvari ga.  Osim toga pesma raduje, izmamljuje najlepše osmehe i budi duboka osećanja. Mi smo ovom pesmom o reprezentaciji i Piksiju pokušali da na neki način damo skroman doprinos njihovim dobrim igrama, da ih ohrabrimo da istraju u svojoj borbi i prevaziđu sva naša očekivanja - kaže on.

Originalnu pesmu možete poslušati ovde.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading