PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO POBEDNIČKU FOTOGRAFIJU ZA OVU NEDELJU: Hvala Dragani na ovom prekrasnom trenutku koji je podelila sa nama

Autor:

Vesti

12.11.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" ovonedeljnog pobednika konkursa "Naša najlepša Srbija".

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO POBEDNIČKU FOTOGRAFIJU ZA OVU NEDELJU: Hvala Dragani na ovom prekrasnom trenutku koji je podelila sa nama

Foto: TANJUG/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Autor fotografije na kojoj je zalazak sunca fotografisan na Perućcu je Dragana Macura.

 

- Dragi naši, za vas smo ove nedelje pripremili dvostruko uživanje: predivni suton na Perućcu koji odiše spokojem netaknute prirode i poslasticu koju svi volimo, serviranu u ovom nestvarnom ambijentu - piše u objavi na Instagramu.

- Fotografije koje nam šaljete oslikavaju neverovatne detalje naše zemlje, koja nam se sve više otkriva u svoj raskoši kojom je obilato darovana. Hvala Dragani na ovom prekrasnom trenutku koji je podelila sa nama, a vi nastavite da šaljete slike naše lepotice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading