VEČITI NA ISKUŠENJIMA: Fudbalske i košarkaške izazove Zvezde i Partizana možete pratiti na DVE TELEVIZIJE!

Autor:

Sport

10.11.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno i crno-beli igraće utakmice Mozzart Bet Superlige i Evrolige.

VEČITI NA ISKUŠENJIMA: Fudbalske i košarkaške izazove Zvezde i Partizana možete pratiti na DVE TELEVIZIJE!

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Zanimljiv sportski četvrtak je pred nama, posebno kada su večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, kao i njihovi navijači, u pitanju.

Crveno i crno-beli igraće utakmice Mozzart Bet Superlige i Evrolige, a na teren će po sledećem rasporedu:

Mozzart Bet Superliga:

16.30 Partizan - Spartak Subotica

18.45 Čukarički - Crvena zvezda

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Evroliga:

18.00 Fenerbahče - Crvena zvezda

20.00 Olimpijakos - Partizan

Izazove večitih možete pratiti na dve televizije. Što se tiče fudbala i zaostalih utakmica Mozzart Bet Superlige, direktni prenosi oba meča čekaju vas na televiziji Arena Sport 1.

Kada je u pitanju Evroliga, obe utakmice u direktnom prenosu možete pratiti na televiziji Sport klub. Susret Olimpijakosa i Partizana prenosiće Sport klub 1, dok će Fenerbahče i Crvena zvezda moći da se prate na Sport klubu 2.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

 

Što se tiče fudbala, tu se bitka za titulu nastavlja i Crvena zvezda pobedom u malom beogradskom derbiju želi da zadrži prednost koju trenutno ima nad Partizanom (sedam bodova). Sa druge strane, beogradski crno-beli ne smeju da kiksnu protiv subotičkog Spartaka i ostaje im da pobede, pa da se nadaju da će Čukarički uspeti da iznenadi njihovog večitog rivala.

Kada je košarka u pitanju, večiti su u velikim problemima. Zvezda je Evroligu počela sa skorom 1-5 i posle poraza protiv Zadra u AdmiralBet ABA ligi mora da vadi fleke na jednom od najtežih gostovanja - Fenerbahčeu u Istanbulu koji je na čelu tabele sa skorom 5-1. Partizan u Pirej odlazi drastično oslabljen i četa Željka Obradovića moraće dobro da se oznoji kako bi uspela da stigne do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading