Bendžamin Mendi PROGOVORIO o OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE! Francuz izneo SRAMNU odbranu: Znam da nisam Bred Pit...

Autor:

Sport

08.11.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je i koliko je zarađivao u zatvoru.

Bendžamin Mendi PROGOVORIO o OPTUŽBAMA ZA SILOVANJE! Francuz izneo SRAMNU odbranu: Znam da nisam Bred Pit...

Foto: Tanjug/AP

Bendžamin Mendi

Fudbaler Mančester sitija, Bendžamin Mendi, suočen je sa sedam optužbi za silovanje.

Francuz, koji je deset puta nosio dres reprezentacije, po prvi put je govorio o ovoj temi. On je, na svom suđenju, izneo odbranu tako što je odgovarao na pitanja svog advokata.

Posle zakletve, Mendi je istakao da, i pored toga što voli da spava sa više devojaka, niti jednu nije primorao na tako nešto.

- Znam da nisam Bred Pit i žene mi nisu dolazile zbog toga kako izgledam. Zbog mog statusa poznatog i bogatog fudbalera one su same dolazile - rekao je Mendi, pa nastavio:

- Volim da spavam sa više žena, ali nisam nijednu primorao na tako nešto. Ako bi i one htele, to bi se desilo, ako kažu 'ne', ja bih prestao.

 

 

Osvajač Svetskog prvenstva 2018. godine sa reprezentacijom Francuske proveo je više od četiri meseca, od avgusta 2021. do januara 2022., u istražnom zatvoru. Pušten je početkom janaura, ali je stavljen pod sudski nadzor do okončanja suđenja.

Optužen je Mendi da je u svojoj vili organizovao zabave na kojima je oduzimao telefone ženama, a zatim ih silovao u "sobi panike". Mendi nije porekao da je oduzimao telefone, već je naveo sudu da bi rekao ljudima da ih ne koriste samo ako je drugi fudbaler u njegovom domu ili ako tu osobu ne poznaje dobro.

Takođe, otkrio je kako je provodio zatvorske dane i koliko je zarađivao "iza rešetaka":

- Zarađivao sam oko četiri funte svaki dan, da bih ih potrošio u kantini da kupim nešto hrane. Pre sam imao sve, lako je sve bilo dobiti, ali ovo me naučilo da shvatim vrednost novca - otkrio je Mendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading