SITI POBEGAO SA GILJOTINE: Haland DUBOKO u nadoknadi doneo pobedu protiv Fulama!

Autor:

Sport

05.11.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri utakmice, 19 golova.

SITI POBEGAO SA GILJOTINE: Haland DUBOKO u nadoknadi doneo pobedu protiv Fulama!

Foto: Tanjug/AP

Sjajno popodne u Premijer ligi.

Fudbaleri Mančester sitija teškom mukom savladali su Fulam na Etihadu rezultatom 2:1.

Pep Gvardiola je odlučio da utakmicu krene bez Erlinga Halanda i Fila Fodena i to je vrlo lako moglo da mu se obije o glavu.

Domaćin je dominirao na početku meča, a dobru igru krunisao je perfektnim pogotkom Julijana Alvareza, koji je od prečku savladao golmana Bernda Lena.

Usledio je hladan tuš za domaći tim, Žoao Kanselo je kao poslednji igrač odbrane napravio penal, dobio je direktan crveni karton, a Anderson Pereira je sa bele tačke savladao Edersona.

Mučio se Siti u nastavku utakimce, Gvardiol je početkom drugog poluvremena morao da ubaci Halanda i Fodena. Uspeo je Norvežanin ubrzo da postigne gol, ali je on poništen zbog malog ofsajda nakon konsultacije VAR tehnologije.

Činilo se da će Fulam bez Aleksandra Mitrovića odoleti Sitiju, ali je u nadoknadi vremena Kevin de Brujne oboren, a Siti je dobio penal. Haland ga nije izveo preterano dobro, ali je bilo dovoljno da pogodi mrežu i donese tri boda svom timu.

U ostalim mečevima, Lids je posle velikog preokreta savladao na Eland Roudu Bornmut sa 4:3, Notingem i Brentford su odigrali 2:2, dok je Brajton u ludom meču bio bolji od Vulverhemptona na Molinjuu rezultatom 3:2

Od 18:30 na programu je poslednji meč dana, a u njemu će se sastati Everton i Lester.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading