DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Erling Haland od MILIJARDU funti!

Autor:

Sport

22.10.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin je čudo!

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Erling Haland od MILIJARDU funti!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Fil Foden

Menadžerka napadača Mančester sitija Erlinga Halanda, Rafaela Pimenta, izjavila je u intervjuu za Skaj sports da će Norvežanin biti prvi fudbaler čija će cena biti veća od milijardu funti.

- Mislim da će Erling biti prvi igrač koji će ostvariti transfer od oko milijardu funti. Ako spojite njegovu fudbalsku vrednost, vrednost njegovog imidža, vrednost njegovog sponzora, to je sigurno milijarda funti. Ako imate i najmanje pojma o trzištu, normalno je uporediti Erlinga s Mbapeom, ali Haland ide korak dalje - izjavila je Pimenta za Skaj sports.

 

 


Reprezentativac Norveške postigao je ove sezone 20 golova na 14 utakmica za Mančester siti.

Engleski klub doveo ga je ovog leta iz Borusije iz Dortmunda za 60 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula, a Halandova vrednost prema specijalizovanom sajtu transfermarkt.de iznosi 150 miliona evra.

Kada je reč o Rafaeli Pimenti, ona je brigu nad Norvežaninom preuzela posle smrti poznatog italijanskog menadžera Mina Rajole, koji je preminuo 30. aprila ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading