MILOJEVIĆ ŽELI IGRAČA MANČESTER SITIJA: Zvezda naciljala TOP POJAČANJE - "Delije" ga čekaju raširenih ruku!

Autor:

Sport

07.11.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević "bacio oko" na bivšeg asa crveno-belih.

MILOJEVIĆ ŽELI IGRAČA MANČESTER SITIJA: Zvezda naciljala TOP POJAČANJE - "Delije" ga čekaju raširenih ruku!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević otkrio je koji mu se fudbaler iz "Mozzart" Superlige Srbije posebno dopada, a reč je o Luki Iliću, nekadašnjem polazniku omladinske škole našeg najtrofejnijeg kluba.

Ilić sa velikim uspehom nosi dres TSC-a, a u Bačkoj Topoli igra kao pozajmljen igrač Mančester sitija.

- Meni se u poslednje vreme sviđa mali Ilić iz TSC-a. Iskren da budem, vidi se da je prošao metodologiju rada koja nije naša. Ima nastavak kretanja posle podeljenog pasa, čini mi se da ima dobar radijus kretanja. Tako mi se čini, iako nisam ulazio u njegove brojeve. Onako, možda bi fizička snaga mogla da bude bolja kada govorimo o evropskom fudbalu i top nivou i zbog toga je dobro što se vratio u srpski fudbal gde može da igra sa manje snage - konstatovao je strateg crveno-belih za "Mozzartsport".

Ilić je odigrao sedam superligaških utakmica u dresu Topolaca, uz odličan učinak za jednog vezistu - tri gola i asistencija. Luka je, zajedno sa bratom Ivanom, lane prodat "Građanima" za 5,5 miliona evra, a da li će dobiti drugi mandat na stadionu "Rajko Mitić", videćemo po otvaranju zimskog prelaznog roka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bivsi sa Severa

07.11.2022 22:53

E on ce da nas spasi. Jadnici !