U HUMSKOJ KAO NA OSTRVU! Vermezović otkrio - Partizan dobio MENADŽERA na klupi!

Autor: Nikola Kovinić

Sport

07.11.2022

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vermezović, bivši trener "Parnog valjka", pohvalio rad Gordana Petrića, a ujedno je prokomentarisao i ishod žreba za plej-of najmlađeg evropskog klupskog takmičenja.

U HUMSKOJ KAO NA OSTRVU! Vermezović otkrio - Partizan dobio MENADŽERA na klupi!

Foto: Starsport

Žreb za plej-of Lige konferencija spojio je Partizan i Šerif, a mi smo kontaktirali bivšeg trenera crno-belih Vladimira Vermezovića koga smo upitali za očekivanja od dvoboja koji će biti odigran tokom februara naredne godine.

Zanimljivo je da je upravo Vermezović sa klupe predvodio "Parni valjak" prilikom prošlog okršaja sa Moldavcima, a srpski predstavnik je tada slavio dve minimalne pobede kojima je izborio čuveni dvomeč sa Artmedijom.

- To su neuporedive stvari, Šerif je sada jedna ozbiljna ekipa, puna internacionalaca. Još tada se videlo da su počeli sa ozbiljnim ulaganjima, koja su vremenom počela da daju rezultate. U fudbalu više nema previše veze odakle klub dolazi, bilo da je reč o Kipru ili Francuskoj, timovi su puni stranaca, pa crno-bele očekuje ozbiljan izazov - počeo je Vermezović razgovor za naš portal, a potom nam je izneo svoje mišljenje šta se promenilo u Humskoj dolaskom Gordana Petrića.

- Petrić je uneo smirenost i drugačiju, "menadžersku" viziju fudbala koju je brusio na Ostrvu. Dobro se poznajemo i čini mi se da je uspeo da rastereti ekipu, da opusti momke i skine im pritisak, što se ispostavilo kao pun pogodak. Još iz mlađih dana odavao je utisak ozbiljnosti i to je preneo na teren.

Republika

Foto: Starsport

Petrić preporodio crno-bele

ŠAMPIONSKA TRKA (NI)JE GOTOVA

Viceprvak Srbije trenutno zaostaje sedam bodova za Crvenom zvezdom u borbi za titulu, a Vermezović je, komentarišući šampionsku trku, izneo stav da Partizan treba da ide "korak po korak".

- Sedam bodova je velika prednost, ali ništa nije gotovo. Neophodno je da se uradi kvalitetna analiza uoči zimskog prelaznog roka kako bi se roster adekvatno pojačao. Crno-beli trebaju da razmišljaju samo o narednoj utakmici, da daju sve od sebe, a na kraju će se videti dokle će to da ih dovede - zaključio je Vladimir Vermezović.

Partizan će naredni meč odigrati u četvrtak, kada u Humsku stiže subotički Spartak, a do reprezentativne pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru ugostiće još ekipu Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KANCERI KLUBA

07.11.2022 21:02

STOLICA POMOCU VAZURE I VUCELICA UNISTIO PARTIZAN ODE OVO PRVENSTVO.