SUDSKO-POLICIJSKA HOBOTNICA I DALJE HARA SMEDEREVOM: Kriminalci na slobodi, nevina žena u pritvoru

Autor:

Vesti

07.11.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaplenjena Čedina nafta nestala uz pomoć saobraćajaca.

SUDSKO-POLICIJSKA HOBOTNICA I DALJE HARA SMEDEREVOM: Kriminalci na slobodi, nevina žena u pritvoru

Foto: Tanjug/Ministarstvo finansija

Finansijska direktorka kompanije "Novosti" Olivera Anđelković i dalje čami u pritvoru pod lažnom optužbom za prevaru, kao kolateralna šteta rata između klanova u Smederevu. Kako je Republika već pisala, ona je završila iza rešetaka samo zato što je do Vlasotinca odvezla policajca Zorana Blagojevića da bi kupio kuću.

Mada je Poreska uprava potvrdila da je kuća kupljena po realnoj ceni, Anđelkovićeva nije puštena na slobodu i sve vreme plaća ceh zbog Blagojevića, koji je pod udar lokalnih moćnika došao zbog zaplene nafte koju je švercovao Goran Janićijević zvani Čeda.

Da stvar bude još šokantnija, pomenuti švercer vedri i oblači u celom okrugu, pa je čak preko svojih veza izdejstvovao da na mesto načelnika MUP u Smederevu bude postavljena njegova snaja Vesela Janićijević Milovanović. U saradnji s lokalnim načelnikom saobraćajne policije Goranom Ivkovićem zaplenjena nafta je ukradena i nestala je u nepoznatom pravcu.

- Svi su uvezani kao creva. Načelnik saobraćajne policije MUP Srbije Slaviša Lakićević je Čedin kum i čest je gost na njegovim feštama. Na krsnoj slavi Svetoj Petki u Čedinoj "Vili Jelena" za istim stolom su se našli Slaviša, Vesela, ali i sudije i tužioci. Na taj način Janićijević šalje poruku da je bog i batina. Nažalost, ni posle vašeg pisanja ništa se nije promenilo - kaže naš sagovornik upućen u dešavanja u Smederevu.

Načelnica smederevske policije na naša pitanja, upućena preko Biroa za informisanje MUP još u četvrtak, ni do današnjeg dana nije odgovorila. Nije se udostojila čak ni da odgovori da li je u srodstvu za Janićijevićem niti da li je normalno da na privatnim zabavama sede ljudi iz vrha policije i pravosuđa u ovom gradu.

- Ona bi morala da zna da su Goran i njegova supruga u sudskom procesu za utaju PDV u iznosu višem od 10 miliona evra, ali joj to ne smeta da mu i dalje čuva leđa - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pantelije

08.11.2022 20:02

Znači Blagojević otkrio šverc nafte?