PARTIZAN JE APSOLUTNI FAVORIT: Crno-beli više nego duplo skuplji od Šerifovih igrača

Autor:

Sport

07.11.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po cenama igrača, biće to igra mačke i miša u februaru.

PARTIZAN JE APSOLUTNI FAVORIT: Crno-beli više nego duplo skuplji od Šerifovih igrača

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali sjajnu evropsku jesen, pošto su u izuzetno teškoj grupi Lige konferencija obezbedili plasman u nokaut fazu. Puleni Gordana Petrića su u grupi D bili drugi, iza Nice, ali ispred Kelna i Slovacka.

Crno-beli su na žrebu za šesnaestinu finala trećeg po kvalitetu UEFA klupskog takmičenja spojeni sa moldavskim Šerifom, koji je u Ligi Evrope grupnu fazu završio iza Real Sosijedada i Mančester junajteda, a ispred Omonije.

Prva utakmica dvomeča igraće se 16. februara naredne godine u Moldaviji, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Iako će se taj dvomeč igrati tek posle zimskog prelaznog roka, zanimljivo je videti poređenje sastava crno-belih i dželata Crvene zvezde iz prošle sezone.

Prema specijalizovanom sajtu za cene fudbalera "Transfermarktu", trenutna Partizanova ukupna vrednost je više nego duplo veća od Šerifove.

Naime, tim "Parnog valjka" ukupno vredi 36.450.000 evra, dok se Moldavci procenjuju na 15.880.000 evropskih novčanica.

Najskuplji igrač Partizana je Rikardo Gomeš koji vredi četiri miliona evra, a njega sledi Igor Vujačić čija se vrednost procenjuje na milion manje. Potom sledi Fuseni Dijabate sa 2.700.000 evra, a na po dva i po miliona evra se procenjuju Slobodan Urošević i Nemanja Jović.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš je najskuplji fudbaler crno-belih

Vrednost Siniše Saničanina je 2.200.000 evra, dok Kvinsi Menig i Hamidu Traore imaju cenu od dva miliona. Svetozar Marković vredi 1,7 miliona, Nikola Terzić je na milion i po, dok se na 1.300.000 procenjuju Bibars Natho, i dva Aleksandra Popović i Filipović.

Sa druge strane, Šerif ima tek trojicu igrača sa sedmocifrenom vrednosti. U pitanju su Rašid Akanbi koji je najskuplji sa 1.500.000 evra, dok se Edmund Ado i Ijaji Atiemven procenjuju na po milion evra. Njih sledi Gabi Kiki sa cenom od 850.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SAMO JAKA POJACANJA

07.11.2022 18:32

Ako se ne POJACAMO GUBIMO. Sve SAMI crnci trce ko navijani. Pola pobegli od lavova.