DAN POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE: Zvezda se oglasila, FANTASTIČNA vest za Gelora Kangu

Autor:

Sport

04.11.2022

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gabonac može da slavi.

DAN POSLE ELIMINACIJE IZ EVROPE: Zvezda se oglasila, FANTASTIČNA vest za Gelora Kangu

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su završili učešće na međunarodnoj sceni, pošto su u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope ubedljivo poraženi od Monaka.

Ipak, dan kasnije se šampion Srbije oglasio na klupskom sajtu, a razlog je prilično lep.

Naime, završena je anleta na aplikaciji Crvene zvezde za najlepši gol meseca oktobra, a pobedu je odnela Kangina "lepotica" protiv Ferencvaroša u Beogradu.

Osim evrogola lucidnog Gabonca, u najužoj konkurenciji su bili još Mirko Ivanić i njegov gola na utakmici Mladost GAT - Crvena zvezda (0:4), Aleksandar Katai protiv Ferencvaroša (4:1), Stefan Mitrović protiv Ferencvaroša (2:1) i Aleksandar Katai protiv Trabzonspora (2:1).

Gelor Kanga je pobedio u anketi za najlepši pogodak u oktobru sa 435 glasova. Na drugom mestu sa 348 glasova našao se gol Aleksandra Kataija, a majstoriji Zvezdine desetke smo svedočili na stadionu "Rajko Mitić" protiv šampiona Turske. Treću poziciju po izboru navijača sa 218 glasova je zauzeo brzonogi Stefan Mitrović za rutinsku realizaciju u Budimpešti protiv Ferencvaroša. Gol Aleksandra Kataija se našao i na četvrtom mestu, a pogodak u ubedljivoj evropskoj pobedi Crvene zvezde je podržalo 112 zvezdaša. Peta pozicija sa 57 glasova je pripala Mirku Ivaniću za fanstastičan pogodak u još jednoj prvenstvenoj pobedi crveno-belih protiv novosadske Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Zvezdaš

05.11.2022 06:10

Nije vas stamota da se oglasavata, glave dole nazov,i fudbaleri.

Poznavalac

05.11.2022 10:52

Idi?! Uuuuu, jeeeee.......