KRAJ U GRUPI B: Bruka i sramota Atletika, Porto na čelu tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni kolaps Atletika iz Madrida.

KRAJ U GRUPI B: Bruka i sramota Atletika, Porto na čelu tabele! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Mehdi Taremi

Završena su prva dva meča u okviru šestog kola Lige šampiona, a oba su odigrana u okviru grupe B.

Fudbaleri Porta savladali su madridski Atletiko rezultatom 2:1 i na taj način obezbedili sebi prolaz dalje sa prvog mesta u grupi, pošto je ekipa Klub Briža odigrala bez golova u susretu sa Bajerom iz Leverkuzena.

Pitanje pobednika Porto je rešio već u prvih 25 minuta, kada su Taremi u 5. i Eustaćo u 24. minutu doveli domaćina do velike prednosti. Portugalci su tu prednost čuvali do samog kraja, a sve što su "jorgandžije" uspele da urade je da u 92. postignu utešni pogodak, a gol je delo Marcana, koji je postigao autogol.

U drugoj utakmici grupe B, Bajer i Briž su u Leverkuzenu odigrali bez golova, što je mnogo više značilo domaćoj ekipi. Pošto je Atletiko poražen, Bajeru je nerešen rezultat odgovarao da sa treće pozicije nastave takmičenje u Ligi Evrope, što su oni i uspeli da urade. Sa druge strane, nerešenim ishodom Briž je pao na drugo mesto, pa će na predstojećem žrebu za osminu finala elitnog takmičenja biti među nepovlašćenim ekipama.

Večeras su na programu još šest utakmica u okviru Lige šampiona, a mečeve možete uživo pratiti na portalu Republika.rs. Najuzbudljivije će svakao biti u grupi D, gde i dalje sve četiri ekipe mogu da obezbede prolaz dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading