SKANDAL U HRVATSKOJ! Trener velikana VREĐAO svoje igrače: Njima Murinjo ne bi pomogao! Izdržaćemo još malo, pa sve teramo u...

Autor:

Sport

30.10.2022

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neko je rođen kao lav ili tigar, a neko kao paun", reči su italijanskog stručnjaka.

SKANDAL U HRVATSKOJ! Trener velikana VREĐAO svoje igrače: Njima Murinjo ne bi pomogao! Izdržaćemo još malo, pa sve teramo u...

Foto: Tanjug/AP

Serse Kosmi, trener Rijeke

Fudbaleri Rijeke nalaze se u katastrofalnoj situaciji.

Posle 15 odigranih utakmica klub je skupio tek 12 bodova i nalazi se na devetom mestu HNL-a. Iza Rijeke samo je najslabiji tim lige, Gorica, te su navijači sa razlogom besni. 

Bodove sa Kantride odnela je i Istra (0:1), pa su najvatrenije pristalice hrvatskog velikana iskazale nezadovoljstvo. Na njihovu stranu, pomalo neočekivano, stao je i Italijan, Serse Kosmi koji je oštro udario po svojim fudbalerima:

Sve ste videli. Jedan tim igra lagano i lepo, to je Istra. I mi, ekipa koja se muči s igranjem fudbala. Nismo napravili ono što smo trebali, Istra ima bolju ekipu nego mi. Mi imamo jednog koji pravi razliku, a to je Halilović, kog nemam otkad sam došao - rekao je Kosmi, pa nastavio:

- Razumem navijače, opravdano su reagovali. Nakon nedelju dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. novembra. Odmah sam to istakao. Ovi igrači ne mogu više od ovoga. Večeras, ako imaš m**a, jedan gol daš u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga daš.

Za kraj je udario najjače:

- Ovo je tim za totalni remont. Hteli ste 11 lavova? I ja, ali neko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao… Paun. Ni Murinjo ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u k**** i menjamo priču - zaključio je Serse Kosmi.

Rijeka igra katastrofalno ove sezone, a pored užasnih nastupa u ligi, mučili su se i u Kupu gde su tek posle penala savladali Moslavinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading