OHI OPROSTIO ZVEZDI: Norvežanin ZAPALIO Instagram - objava o Pešiću PODIGLA "Delije" na noge! (FOTO)

Autor:

Sport

28.10.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as našeg najtrofejnijeg kluba podržao svoje doskorašnje saigrače na popularnoj društvenoj mreži.

OHI OPROSTIO ZVEZDI: Norvežanin ZAPALIO Instagram - objava o Pešiću PODIGLA "Delije" na noge! (FOTO)

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Ohi

Norveški centarfor Ohi Omoidžuanfo nije pokazao sav svoj kvalitet na "Marakani", ali je tokom kratkog boravka u Beogradu izuzetno zavoleo Crvenu zvezdu.

Ohi je u četvrtak uveče podelio "stori" na Instagramu sa fotografijom Aleksandra Pešića, strelca odlučujućeg pogotka za crveno-bele u pobedi nad Trabzonom (2:1).

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ohijeva objava na Instagramu

Njegov post oduševio je "Delije", a jasno je da je Norvežaninu prvak Srbije prirastao za srce, bez obzira što se po odlasku požalio da nije dobio pravu priliku u Ljutice Bogdana.

Pešić je bio strelac pobedonosnog pogotka protiv "Oluje Crnog mora", a o usponu forme napadača svedoči podatak da je bio strelac čak četiri gola na poslednje tri utakmice u svim takmičenjima.

Podsetimo da je Ohi prodat Brondbiju, a on je već uspeo da u četiri navrata zatrese mrežu rivala u šampionatu Danske, na šest odigranih mečeva.

Što se tiče Zvezde, njoj predstoji težak posao u "kneževini" u poslednjoj rundi Lige Evrope, gde će pokušati da se trijumfom nad Monakom dokopa nokaut faze. Duel sa Monakom biće odigran narednog četvrtka, a šampion naše zemlje zavisi i od ishoda susreta Trabzon - Ferencvaroš...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading